De lekkerste Taart, cake, tussendoortjes en (gezonde) zoetigheden

Over Mar

Taart van Mar is de thuisbakkerij en taartenwebshop van Marloes Braakhekke, een 30-jarige enthousiasteling uit Hilversum. In het dagelijks leven ben ik freelance radiomaker, (eind)redacteur en content manager. Maar mijn vrije uren besteed ik het liefst bakkend in de keuken. Ik heb cursussen gevolgd aan de Bakery Institute in Zaandam. Daar leerde ik de basis in patisserie, zoete degen en handgemaakt brood.

Bij Taart van Mar vind je geen perfect gepolijste producten. Ik vind het juist leuk als een brood wat robuuster oogt of als je de imperfecties in een taartje kunt ontdekken. Zodat jij (en je bezoek) het gevoel krijgen alsof je het net zelf uit de oven hebt gehaald. Geen marsepeinen fototaarten, maar wel de warm geurende appeltaart die je aan je grootmoeder doet denken, een zachte carrot cake met romige frosting of een sponzige red velvet cake waarvan het water je direct in de mond loopt. Elke taart is uniek en daarom ziet elke taart die mijn keuken verlaat er net een tikkeltje anders uit.

Het zijn niet alleen maar suikerbommetjes, want ik bak ook graag gezonde dingen. Daarom heb ik ook gezonde tussendoortjes en taarten die koolhydraatarm, eiwitrijk, laag in vet of zonder toegevoegde suikers zijn. Lekker verantwoord voor bij de visite. Maar ook bananenbroden waarmee je elke dag kunt ontbijten, of kleine (gezonde) snacks die je op kunt snoepen als tussendoortje bij de koffie of thee.

Heb je specifieke dieetwensen? Laat het me weten, ik kan altijd samen met je zoeken naar een feestelijk recept dat bij je past.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Mar